DAGENS RET

Kalveschnitzel med ovnstegte kartofler kr. 119,-

ÅRSTIDENS MENU

Året igennem er der mange råvarer, fra ind- og udland, som skifter. Dette byder på varierede menuer, med smagsoplevelser fra nær og fjern.

Aftenmenu
serveres mellem kl. 17:00 & 21:00

Forret

Rødspætte eller Sej

Ristet rødspætte eller sej med ærter, svampe, pancetta, fermenteret kål og sherryvinaigrette

Hovedret

Dansk kalv af økologisk opdræt

Langtidsstegt rosa culotte af dansk kalv med majs, blomkålspure, forårsløg, syltede tomater fra egen have og sauce Rebekka
Små kartofler med hjemmerørt urtesmør

Dessert

Mulache kage med rabarber

Mulache kage, rabarber kompot, hvid chokolade, saltet karamel, bær og vaniljeis

Øvrige retter:

Rejer ad libitum

Pil selv-rejer med citron, dild og hjemmebagt brød

Charcuterie-bræt – mere en nok til to

Hr. Dam skinke, røget vildt, italienske pølser
Gammelknas ost, vesterhavskyst ost
Marinerede oliven, saltmandler, purløgsaioli, cornichon

Oste bræt – mere en nok til to

4 forskellige oste fra lokale producenter med bittert, sødt og salt

Specialmenuer:

Har du specielle ønsker til middagen, det kan være en egnsret du altid har ønsket at smage,
eller et minde fra barndommen, så vil vi strække os langt for at opfylde dit ønske. Kontakt os og lad os være kreative sammen.

Brunchbuffet

Ymer, solbær og ristede tvebakker
Varmrøget laks fra P. Clausens Fiskehandel med grønkål og æble/sellerisalat
Cremet røræg med bacon
Brunchpølse fra vores fynske slagter med ketchup og sennep
Håndlavet chacuterie fra Nørre Søby, bønne tapenade, syltede svampe og kartoffelchips
Kålsalat; hvidkål, gulerod, æble, urter, sesam og misodressing
Lun leverpostej, svampe og rødbeder
Danske og franske oste, syltede valnødder og kerneknækbrød
Honning fra Biavler Martin Lamm – Risskov
Brombærmarmelade
Udvalg af brød og rørt smør

Søde sager:
Vafler, blåbærkompot og vanillecreme
Müslibar

Drikkevarer til brunch

Kaffe/the
Juice; ”koldpresset æblemost” fra Djursland
Cava
Isvand

Receptionsmenu
Her kan alle ønsker komme i spil

Butterdejsskåle med varmrøget laksemousse
Miniblinis med spicy tuntatar
Mini fiskefrikadeller med grov pickles og løgmarmelade
Grillet asparges med seranoskinke
Mini frikadeller med tzatziki
Kyllingespyd med sød chili
Emmentaler med oliven
Chokoladeskåle med vanillebagt rabarber og hvid chokoladeganache

Konfirmationsmenu

Varmrøget laks

med krydderurtecreme,
basilikumolie og spæde salatskud
Hjemmebagt brød


Skiver af rosastegt culotte
med rødvinsglace, hjemmelavet bearnaise,
kartofler ristet med havsalt og rosmarin og sauté af forårsgrønt


Chokolade cremekage

ananassalat og nøddeflan med vaniljeis

Julemenu

Vi serverer julefrokost fra fredag den 5. november til torsdag den 23. december og fra mandag den 27. til torsdag den 30. december 2021.

I 2021 forkæler vi vores gæster med:

Sild og andet fisk
Karrysild med æg, løg og kapers
Julesild med løg og kapers
Kronborgs stegte sild med bløde løg
Pandestegt rødspættefilet med remoulade
Rimmet laks med æble-selleri-creme
Røget laks med lun røræg

Kød
Konfiteret and med rødkål
Æbleflæsk
Leverpostej med bacon, champignons og surt
Ribbensteg med rødkål og surt
Julemedister med hjemmerørt sennep og rødbeder

To slags ost
med syltet frugt

Risalamande
med kirsebærsovs

Nytårsmen

Forret

Hjemmebagt focacciabrød m. estragon- & sennepscreme – flagesalt

Vælg mellem (skal angives ved booking)

Tatar
Tatar af dansk okse rørt m. cognac, kapers, tabasco, sprøde jordskokkechips, urtecreme & brøndkarse

Tun & Avocado
Marineret tun m. avokadocreme, ingefærperler & puffede chips

Mellemret

Nytårstorsk rullet i urter m. rygeost, radise, blødende vagtelæg & salturt

Hovedret

Krogmodnet oksemørbrad, 200g.
Steak Fries à la KöD
Smørsauterede marksvampe m. frisk timian & syltede perleløg
Variation af tomater, frisk mozzarella & shisokarse
Lun hjemmerørt bearnaisesauce
Signatur portvinsglace

Dessert

Blødende chokoladekage m. hvid chokolade- & yoghurtcreme, friske hindbær & sprød nougatine

Midnatssnack

Klassisk kransekage

Drikkevarer

Bobler:

Emendis Nu Allongé
NV – Brut / Semi-Seco – Spanien – Penedes

Hvidvin:

Rio Alto, Chardonnay Reserva 2019

Rødvin:

Alese Negroamaro, Schola Sarmenti, 201

Fadøl:

Royal Pilsner & Classic

VERDEN ER STOR OG VI SØGER INSPIRATION HOS BLANDT ANDRE:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag vores aktuelle menuer

Menuerne skifter i takt med årets sæsoner og vores kokke elsker, at komme med korte spændende menuer, som kun vare en weekend eller få dage.
Med nyhedsbrevet er du altid ajourført og går ikke glip af en kulinarisk oplevelse.

Tak for din tilmelding, din tilmelding er modtaget.
Der opstod en fejl. Prøv igen.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet når du har lyst.

RESERVER ET BORD

BRUNCH

MENU

UD AF HUSET

GAVEKORT