DAGENS RET
Kalveschnitzel med ovnstegte kartofler kr. 119,-
ÅRSTIDENS MENU
Året igennem er der mange råvarer, fra ind- og udland, som skifter. Dette byder på varierede menuer, med smagsoplevelser fra nær og fjern.
Aftenmenu
serveres mellem kl. 17:00 & 21:00
Forret
Rødspætte eller Sej
Ristet rødspætte eller sej med ærter, svampe, pancetta, fermenteret kål og sherryvinaigrette
Hovedret
Dansk kalv af økologisk opdræt
Langtidsstegt rosa culotte af dansk kalv med majs, blomkålspure, forårsløg, syltede tomater fra egen have og sauce Rebekka
Små kartofler med hjemmerørt urtesmør
Dessert
Mulache kage med rabarber
Mulache kage, rabarber kompot, hvid chokolade, saltet karamel, bær og vaniljeis
Øvrige retter:
Rejer ad libitum
Pil selv-rejer med citron, dild og hjemmebagt brød
Charcuterie-bræt – mere en nok til to
Hr. Dam skinke, røget vildt, italienske pølser
Gammelknas ost, vesterhavskyst ost
Marinerede oliven, saltmandler, purløgsaioli, cornichon
Oste bræt – mere en nok til to
4 forskellige oste fra lokale producenter med bittert, sødt og salt
Specialmenuer:
Har du specielle ønsker til middagen, det kan være en egnsret du altid har ønsket at smage,
eller et minde fra barndommen, så vil vi strække os langt for at opfylde dit ønske. Kontakt os og lad os være kreative sammen.
Brunchbuffet
Ymer, solbær og ristede tvebakker
Varmrøget laks fra P. Clausens Fiskehandel med grønkål og æble/sellerisalat
Cremet røræg med bacon
Brunchpølse fra vores fynske slagter med ketchup og sennep
Håndlavet chacuterie fra Nørre Søby, bønne tapenade, syltede svampe og kartoffelchips
Kålsalat; hvidkål, gulerod, æble, urter, sesam og misodressing
Lun leverpostej, svampe og rødbeder
Danske og franske oste, syltede valnødder og kerneknækbrød
Honning fra Biavler Martin Lamm – Risskov
Brombærmarmelade
Udvalg af brød og rørt smør
Søde sager:
Vafler, blåbærkompot og vanillecreme
Müslibar
Drikkevarer til brunch
Kaffe/the
Juice; ”koldpresset æblemost” fra Djursland
Cava
Isvand
Receptionsmenu
Her kan alle ønsker komme i spil
Butterdejsskåle med varmrøget laksemousse
Miniblinis med spicy tuntatar
Mini fiskefrikadeller med grov pickles og løgmarmelade
Grillet asparges med seranoskinke
Mini frikadeller med tzatziki
Kyllingespyd med sød chili
Emmentaler med oliven
Chokoladeskåle med vanillebagt rabarber og hvid chokoladeganache
Konfirmationsmenu
Varmrøget laks
med krydderurtecreme,
basilikumolie og spæde salatskud
Hjemmebagt brød
Skiver af rosastegt culotte
med rødvinsglace, hjemmelavet bearnaise,
kartofler ristet med havsalt og rosmarin og sauté af forårsgrønt
Chokolade cremekage
ananassalat og nøddeflan med vaniljeis
Julemenu
Vi serverer julefrokost fra fredag den 5. november til torsdag den 23. december og fra mandag den 27. til torsdag den 30. december 2021.
I 2021 forkæler vi vores gæster med:
Sild og andet fisk
Karrysild med æg, løg og kapers
Julesild med løg og kapers
Kronborgs stegte sild med bløde løg
Pandestegt rødspættefilet med remoulade
Rimmet laks med æble-selleri-creme
Røget laks med lun røræg
Kød
Konfiteret and med rødkål
Æbleflæsk
Leverpostej med bacon, champignons og surt
Ribbensteg med rødkål og surt
Julemedister med hjemmerørt sennep og rødbeder
To slags ost
med syltet frugt
Risalamande
med kirsebærsovs
Nytårsmen
Forret
Hjemmebagt focacciabrød m. estragon- & sennepscreme – flagesalt
Vælg mellem (skal angives ved booking)
Tatar
Tatar af dansk okse rørt m. cognac, kapers, tabasco, sprøde jordskokkechips, urtecreme & brøndkarse
Tun & Avocado
Marineret tun m. avokadocreme, ingefærperler & puffede chips
Mellemret
Nytårstorsk rullet i urter m. rygeost, radise, blødende vagtelæg & salturt
Hovedret
Krogmodnet oksemørbrad, 200g.
Steak Fries à la KöD
Smørsauterede marksvampe m. frisk timian & syltede perleløg
Variation af tomater, frisk mozzarella & shisokarse
Lun hjemmerørt bearnaisesauce
Signatur portvinsglace
Dessert
Blødende chokoladekage m. hvid chokolade- & yoghurtcreme, friske hindbær & sprød nougatine
Midnatssnack
Klassisk kransekage
Drikkevarer
Bobler:
Emendis Nu Allongé
NV – Brut / Semi-Seco – Spanien – Penedes
Hvidvin:
Rio Alto, Chardonnay Reserva 2019
Rødvin:
Alese Negroamaro, Schola Sarmenti, 201
Fadøl:
Royal Pilsner & Classic